9to5

Niz novih fotografija visoke rezolucije, koje smo prikupili, pokazuju nove značajke koje dolaze na sljedeću generaciju iPhonea 6S i iPhonea 6S Plus.

Prvo, usporedba prednjeg stakla ukazuje na to da će novi uređaji imati nadograđenu prednju FaceTime kameru s većim senzorima. Bijeli telefon na našim slikama je trenutni iPhone 6, dok je crna ploča iPhone 6S komponenta. Prisutnost većih senzora vjerojatno ukazuje na veći broj piksela od sadašnjih 1,2 MP, kao i nove funkcionalnosti…

9to2

Ranije je izvješteno da će novi iPhone uređaji uključivati ​​nove FaceTime kamere s funkcionalnosti software-based blicom za poboljšanje selfija i nove načine softvera za slow-motion video snimanje i snimanje panorame. Iako nije prikazano na današnjem skupu fotografija, senzor stražnjeg fotoaparata bit će 12 megapiksela i imat će sposobnost da snima video zapise u punoj 4K HD rezoluciji, što je naprednije od 8 MP i 1080p videa u trenutnim iPhone uređajima. Ova promjena na stražnjoj kameri uklonit će izbočenu leću na stražnjoj strani uređaja.

9to52

Osim što pokazuju da će FaceTime kamera dobiti veći senzor od trenutnog iPhonea 6, naše nove fotografije pokazuju uvećani pogled na ono što će vjerojatno biti komponenta zaslon za napajanje nove Force Touch integracije ili Taptic Engine u novim iPhoneima. Izvori su nam ranije ove godine rekli da će novi iPhone uključivati ​​Force Touch s haptičkom povratnom informacijom, a ranije ovog mjeseca izvješteno je o detaljima provedbe te značajke softvera. Na novim iPhoneima, Force Touch će poslužiti kao tehnologija za prečac zajedničkih iOS zadataka, a ne isključivo kao mehanizam za dodavanje slojeva opcija.

9to55

Naše fotografije također pokazuju pogled na odjeljak unutarnje montaže za ažurirani Touch ID-based Home gumb, kao što je prikazano gore.

EverythingApplesPro stvorio je „ruke na“ video s novim iPhone 6s dijelovima.

9to56

Iznad, u punoj veličini, možete vidjeti fotografije prednjeg stakla za nove iPhone uređaje. Ranije ove godine, objavljene su prve fotografije nove generacije iPhone kućište. Ranije ovog tjedna, otkriveno je nekoliko detalja o novim telefonima, uključujući i nove mogućnosti fotoaparata, ružičasto zlatnu opciju boje, nove NFC čipove, skladišne kapacitete, nedostatak safirno kristalnog zaslona, promjenu imena za Force Touch, nedostatak 4-inčni “iPhone 6C” pratioca i dodatak motion-based pozadine koja će animirati iOS 9 sučelje. Apple će nove uređaje predstaviti uz sljedeći Apple TV, 9. rujna u San Franciscu.

Izvor: 9to5mac.com