iPhoneScreens

Apple je otpisao planove o objavi novog iPhonea s 4-inčnim zaslonom, prema Cowenu i analitičaru tvrtke, Timothy Arcuriu.

Arcuri tvrdi da je Apple prethodno razmatrao “verziju iPhonea 5C koji izgleda kao iPhone 6“, koji bi uključivao iste unutarnje komponente kao iPhone 6, ali s manjim faktorom oblika kojeg je Apple otpisao kada je donio odluku da će nastaviti sa svojim velikim smartphoneima.

Ali ne više!

Dokaz o 4-inčnom iPhoneu 6c navodno je vidljiv u Appleovom opskrbnom lancu od siječnja do ožujka, iako je sada nestao. Iako Apple stalno izrađuje prototipove različitih veličina za buduće iPhone uređaje, činjenica da je ovaj stigao dovoljno daleko, do opskrbnog lanca, sugerira da je Apple nove opcije veličine razmatrao mnogo više nego inače.

Ovo nije prvi put da smo čuli glasine o 4-inčnom iPhoneu 6c. Vijest se prvi put pojavila krajem prošle godine. U to vrijeme, rečeno je da je uređaj trebao apelirati na “ženske korisnike” koje odbijaju veličine zaslona na iPhone 6 i 6 Plus uređajima.

Pisalo se o sumnjama da će se Apple vratit na 4-inčni format nakon što je vidio kako se veliki iPhone 6 i 6 Plus tako dobro prodaju, ali već je dosta korisnika izjavilo kako im nedostaju iPhonei u manjim veličinama.

Dakle, imamo pitanje za vas: Hoćete li se ljutiti ako je Apple stvarno odustao od 4-inčnih iPhonea?

Izvor: cultofmac.com