tim-cook-05-640x519

Sezona glasina o iPhoneu 6s u punom je zamahu, ali nećemo morati još dugo čekati da Apple otkrije kako stvari zapravo stoje.

Jesenski događaj na kojem će se izdati iPhone 6s planiran je za 9. rujna – navodi se u novom izvješću koje također otkriva i druge proizvode koji će dijeliti pozornicu s Appleovim novim smartphoneom.

“Izvori kažu da će Appleovi rukovoditelji vjerojatno pokazati tvrtkine najnovije iPad uređaje, iako se 12.9-inčni „iPad Pro“ čini nepredvidljivim“, kaže izvješće iz Buzzfeeda.

Apple je prošle jeseni bio domaćin posebnog listopadskog događaja na kojem je objavio svoju novu iPad liniju pa je zanimljivo da će novi tableti svoje vrijeme na pozornici dobiti u rujnu. Možda se Apple nada nekom intenzivnom publicitetu iPhonea 6s, koji je imao manje-od-odlične prodaje prošle godine.

Također se očekuje da će se radikalno nadograđen Apple TV, s novim značajkama kao što su A8 procesor, proširena memorija, novi daljinski i podrška za third-party aplikacije, pojaviti na događaju 9. rujna.

Nove značajke za koje se očekuje daće biti dodane na iPhone 6s uključuju Force Touch, poboljšanu kameru i brže bežične brzine.

Izvor: cultofmac.com