312321

Svi znamo da Apple Watch nema baš dugotrajnu bateriju. U najboljem slučaju, preživjet će kroz dan. Ali, naravno, jedan od mnogih razloga prodaje Apple Watcha je taj što spašava život vaše iPhone baterije, jer ga ne morate često koristiti.

Vaš Apple Watch ovisi o vašem iPhoneu kako bi ispravno radio, ali bez izvlačenja iPhonea iz džepa ne možete vidjeti koliko vam je baterije preostalo – dakle i Apple Watch i iPhone bi vam mogli umrijeti tokom dana. Kad bi samo Apple Watch mogao prikazati koliko je preostalo baterije na iPhoneu.

Nasreću, postoji aplikacija za to. A mogla bi biti i najljepša do sada.

Razvijena od strane Thientam Beck (ako ste jailbreaker, možda ga znate kao Surenix), Power je 0,99 dolara vrijedna aplikacija koji vam omogućuje da brzo pogledate stanje vaše iPhone baterije upravo na Apple Watchu. Ne morate čak ni učitati aplikaciju: umjesto možete koristiti uključeni glance. Bilo kako bilo, samo vam je potreban jedan pogled na ručni zglob kako biste saznali koliko još imate baterije na iPhoneu.

To je sasvim jednostavna aplikacija, ali to i je sve što treba biti. Čista je, svijetla i šarena te će vam reći trebate li vaš iPhone staviti na punjenje bez da ga morate uzeti iz torbe ili džepa. Što tu ne možete voljeti?

Postoje slične aplikacije na App Storeu, ali za vrijednost svoje cijene ovo je najbolje dizajnirana. Provjerite ponestaje li vam baterije i upitajte se zašto to nije zadani dio WatchOS?

Izvor: cultofmac.com