beats-1-radio-642x505

Može li 30. lipnja doći brže? To je ono što se pitamo dok nestrpljivo čekamo javnu dostupnost Apple Musica.

Kako se približava lansiranje all-inclusive glazbenog streaming servisa, čini se da su naše želje dijelom ispunjene. Korisnici iOS 8.4 beta počinju primjećivati otkriće “Radio” karticu u aplikaciji Music. Ovo je jedna od mnogih kartica koje sigurno dolaze, uključujući i “New”, “For You” i “Connect“ o kojima je Apple nešto kratko rekao.

beats-1-radio-iphone-576x1024

Čini se da odjeljak Radio uključuje novu Beats 1 globalnu radio stanicu, zajedno s nekoliko stanica koje su slične onima koje su trenutno dostupne na iTunes Radio.

Još jedna zanimljivost je sposobnost pretraživanja cijelog Apple Music kataloga. Međutim, dok se pojavljuju oba kataloga s pjesmama i radio stanicama, korisnike će se zatražiti da se pretplate na uslugu kako bi dobili pristup tim značajkama. Nažalost, pretplata trenutno nije u funkciji.

apple-music-trending-576x1024

Ovo otkriće došlo je nakon što su korisnici počeli viđati navode na pretplatu na Apple Music unutar Music aplikacije u iOS 8.4 beta nedugo nakon velike objave, izvijestio je MacRumors.

apple-music-subscribe-576x1024

Međunarodno lansiranje Apple Music u 100+  država je iza ugla – dolazi 30. lipnja 2015. No, točan popis svih 100 zemalja je nesiguran, tako da se možemo samo nadati da će doći i kod nas.

Izvor: appadvice.com