watch-642x221

Ranije ovog tjedna, neobično rano, procurile su prve glasine o Apple Watchu 2. Prema novom izvješću, sljedeća generacija uređaja imat će FaceTime kameru kako bi korisnici mogli uspostavljati i primati video pozive. Uređaj će također biti manje ovisan o spojenom iPhoneu.

Apple također planira proizvodnju modela koji će se smjestiti između najskupljeg Apple Watcha od nehrđajućeg čelika i Apple Watch Editiona s kućištem od 18-karatnog zlata.

Evan Spence iz Forbesa nedavno je izjavio da ne vjeruje da će najnovije curenje naštetiti prodaji trenutnog sata, a i mi se slažemo s njegovim mišljenjem.

Trenutna generacija sata, koji je patio od niza ograničenja opskrbe, napokon je došao u Apple trgovine, gotovo dva mjeseca nakon što je postao dostupan za online naručivanje. A sam sat nije baš sveprisutan kao iPhone, iPad ili Mac.

A ako Apple zadrži raspored izlaženja sata sličan rasporedu izlaženja iPhone i iPad uređaja, to lako može biti travanj 2016. ili kasnije, prije nego novi uređaj stigne na tržište.

Nemamo u vidu baš previše potencijalnih kupaca koji bi toliko dugo čekali za mali set novih značajki. A kad WatchOS 2.0 stigne na jesen, čak bi trebao pomoći u jačanju trenutnog uređaja s izvornim aplikacijama i drugim potrebnim poboljšanjima na strani softvera.

Izvor: appadvice.com