pebbletimesteel

Apple je konačno odobrio Pebble Time aplikaciju za iPhone!

Pebble definitivno nije zabavljala količina vremena koja je Appleu trebala kako bi preispitali svoju novu Pebble Time iPhone aplikaciju. Dakle, to je razlog zašto se nije sramio ni izrazio svoju zabrinutost na Kickstarter stranici. Evo što Pebble imao za reći: „Pebble Time iPhone aplikacija, kao što smo svi primijetili, još nije zaživjela na iTunes AppStore. Za sada ostaje “u pregledu”. Ove nas izvanredne okolnosti bole jednako koliko i podupiratelje sa satovima koji su spremni za postavljanje.”

Moglo bi se čak pretpostaviti da je Pebble indirektno udario Apple Watch, tvrdeći da je to razlog kašnjenja nove aplikacije. Međutim, potrebno je napomenuti da je Apple ranije odobrio Pebble aplikaciju 18. svibnja, no bila je povučena zbog određenih bugova, a nakon manjih ispravka ponovno je podnesena na razmatranje.

Dakle, kako bi Apple stavio pod pritisak, Pebble je na pozornici za svoje fanove i sljedbenike rekao: “Mi smo sigurni da i Apple, kao Pebble voli svoje obožavatelje i reagira na povratne informacije. Zajedno, izražavamo našu želju da vidimo AppStore #FreeOurPebbleTime s brzim odobrenjem Pebble Time Watch za iPhone. A reakcija je bila nikakvo iznenađenje s obzirom da Pebble trenutno ima više preko 78.471 pomagača te je uspio prikupiti više od 20 milijuna dolara.

capture-20150608-210343

Sada je Pebble najavio svoju pobjedu putem svog Twitter feedwhicha koja glasi: “Pebblers, uspjeli ste: #PebbleTimeWatch za iPhone je odobrenPebb za #iTunesAppStore.” Ovo dokazuje koliko sljedbenici znače tvrtki te kako oni mogu utjecati na napredak. Pebble sigurno ima snažnu potporu, a Apple to sada poštuje.

Izvor: i4u.com