hjgj

Apple je danas ažurario svoju web stranicu s rješenjima za svoju poslovnu aplikaciju, kako bi pokazao da su neke aplikacije ažuriranje s Apple Watch podrškom. Apple je MobileFirst za iOS rješenja pokrenuo prošle godine preko partnerstva s IBM-om, a u ožujku je posljednji put dodao 9 novih aplikacija s kojima sada ukupno postoje 22 aplikacije preko nekoliko industrija.

Prve 3 poslovne aplikacije koje su dobile podršku za Apple Watch uključuju: Hospital RN, Field Connect i Incident Aware.

khjkh

Hospital RN, Appleova aplikacija koja medicinskim sestrama omogućava da budu up-to-date sa svojim pacijentima putem obavijesti I iBeacon tehnologije, sada uključuje i Apple Watch prateće iskustvo:

Push obavijesti na iPhoneu i Apple Watch obavještavaju medicinske sestre da pregledaju zaslon sa zahtjevima pacijenata, obavještavaju ih o promjenama statusa u laboratoriju, o sigurnosnim upozorenjima i i prioritetnim popisima zadataka za hitnu reakciju. A Apple Watch preko Hospital RN aplikacije sestrama omogućava da brzo pregledaju obavijesti kako bi uštedile vrijeme na pretraživanju informacija te bilo usredotočenije na brigu o pacijentima.

Ovako izgleda Field Connect, Appleova aplikacija za terenske tehničare, na Apple Watchu:

hjkjh

Apple navodi da će korisnici Apple Watcha dobiti push obavijesti o udarnim vijestima o težim vremenskim informacijama te informacijama o zastojima, opasnostima i informacija o članovima posade. S Apple Watch uređajem, terenski tehničari mogu vidjeti bitne obavijesti bez da moraju prestati raditi ono što trenutno rade.

Konačno, Apple je dodao Apple Watch podršku i za Incident Aware, aplikaciju za policijske službenike i javne sigurnosne dužnosnike. Kao i kod ostalih aplikacija, Apple Watch će dobiti obavijesti poslane s aplikacije.

Ovako izgleda aplikacija na Apple Watchu:

lkljk

Izvor: 9to5mac.com