NotificationCenter2-642x366

Jedna od najkorisnijih značajki na iOS 8 je sposobnost aplikacija da korisne informacije prikazuju preko widgeta na zaključanom zaslonu. Postoje widgeti koji će vam pružiti informacije o kalendaru, igrama te čak o memoriji koju vaš iPhone koristi. Slijedi 7 najboljih widgeta koje bi trebali koristiti.

 

fantasticalwidget-169x300

Fantastical 2

Ako imate zauzet raspored, važno je da što učinkovitije moguće imate prikaz vaših dnevnih obaveza. Fantastical 2 je prekrasna aplikacija koja vam je dostupna u App Storeu za 4,99 dolara.

 

 

 

 

PCalc Litepcalcwidget-291x300

Ako trebate kalkulator bogat značajkama, PCalc Lite je odličan izbor. Dok puna aplikacija nudi mnogo značajki koje uključuju pretvorbu jedinica, višestruko poništavanje i ponavljanje te mnoge funkcije znanstvenog kalkulatora, widget je mnogo osnovniji. To je upravo ono što trebate u centru za obavijesti: brzo i jednostavno zbrajanje, oduzimanje, množenje i dijeljenje. PCalc Lite je besplatan widget dostupan u App Storeu.

 

 

 

nytnow-widget-300x253

NYT Now

 

Sada besplatno dostupan u App Storeu, NYT Now widget vam nudi dnevno informiranje u vašem centru za obavijesti. Pomoću ovog widgeta možete brzo i jednostavno pregledati najvažnije vijesti dana bez da morate otključati svoj iPhone. Kada želite pročitati cijeli članak, samo trebate odabrati naslov kako biste otvorili članak u punoj NYT Now aplikaciji. NYT Now je besplatno dostupan u App Storeu.

 

 

 

 

EvernoteEvernote_widget-300x243

 

     Nije bitno je li pišete, skenirate poslovnu iskaznicu, prikupljate fotografije ili          kreirate listu, Evernote je prava aplikacija za korisnike koji svoje projekte žele pohraniti i sinkronizirati preko svojih uređaja. Sa svojim widgetom za centar za obavijesti, Evernote će vam omogućiti da brzo kreirate bilješke i pregledate unose kojima ste nedavno pristupili. Evernote je besplatno dostupan u App Storeu.

 

 

carrotweatherwidget-169x300

Carrot Weather

 

          Prognoza sa malo humora čini odličnu kombinaciju, a Carrot Weather upravo to donosi u vaš                            centar za obavijesti. Preko njegovog widgeta možete vidjeti trenutne uvjete i 4-dnevnu                          prognozu bez otključavanja vašeg iPhonea i pokretanja aplikacije. Carrot Weather je dostupna u App Storeu za 3.99 dolara.

 

 

 

 

 

dayonewidget-168x300

Day One

Za vaše zadovoljstvo pisanja dnevnika, Day One pruža elegantnost i jednostavnost. Moderna aplikacija za pisanje dnevnika uključuje widget za centar za obavijesti koji vam omogućava da pregledate vaše posljednje unose na zaključanom zaslonu. Dostupan za 4,99 dolara na App Storeu, Day One je must-have aplikacija, sa widgetom kojeg biste trebali koristiti.

 

 

 

 

OrbyWidgetsSpeedcallNetworkAddresses1-169x300Orby Widgets

 

        Zadnji, ali ne i najmanje važan, je Orby Widgets. Ova divna aplikacija dodaje kolekciju widgeta na           vaš centar za obavijesti, pružajući vam sve od brzog zvanja i podataka o vašem iOS uređaju do tipki         za dijeljenje sadržaja preko društvenih mreža. Orby Widgets je dostupan u App Storeu za 0,99                 dolara.

 

 

 

 

Izvor: appadvice.com