Satovi će se držati u posebnim stolovima

Satovi će se držati u posebnim stolovima

Stigle su se nove informacije o tome kako će izgledati proces prodaje Apple Watcha u Appleovim trgovinama.

Kupci mogu rezervirati termin za isprobavanje pametnog sata u Appleovoj trgovini preko Apple Store aplikacije ili na Appleovoj online trgovini. Ako se u trgovini pojavite bez rezerviranog termina, biti ćete usmjereni u red. Međutim, možete jednostavno napustiti trgovinu i nastaviti s kupovinom u ostalim trgovinama. Kada dođete na red, dobit ćete obavijest putem SMS poruke putem koje će vas pozvati natrag u trgovinu.

Kada se vratite u trgovinu, zaposlenik Apple Storea će vas odvesti do stola sa zaslonom na kojem ćete odabrati Apple Watch model koji vas zanima. Satovi unutar zaslona pokreću demo aplikacije u kojima reklamiraju svoje značajke. Apple je to nazvao „magičan zaslon“.

Prema 9to5Macu, ovako će izgledati isprobavanje pametnih satova:

Nakon što kupac odabere do dva Apple Watch modela koje želi isprobati, biti će preusmjeren na novo područje za isprobavanje. Područja za isprobavanje uključuju fiksne Apple Watch demo jedinice, kao i tepihe i krpe za čišćenje. Stolovi za isprobavanje imaju osigurane ladice u koje se može pohraniti do 18 različitih Apple Watch i Apple Watch Sport jedinica. Iz sigurnosnih razloga, ladice mogu otvoriti jedino zaposlenici Apple Storea s posebnim RFID senzorom i mehanizmom za otključavanje u EasyPay strojevima. Ovi Apple Watch uređaji za isprobavanje prikazivat će demo aplikacije, ali će značajke poput Haptic Feedbac biti funkcionalne kako bi kupci mogli doživjeti te značajke. Kupci mogu isprobati satove na svojim zapešćima, a satovi će se po potrebi puniti u ladicama unutar stola. Svaki stol za isprobavanje imat će 4, 6 ili 10 položaja, ovisno o veličini trgovine.

Potrebno je dogovoriti termin za isprobavanje sata

Potrebno je dogovoriti termin za isprobavanje sata

Manje trgovine koje nemaju namjenski stol za isprobavanje dobit će torbice za isprobavanje. Svaka torbica može pohraniti 10 satova te uključuje prostirku za isprobavanje i krpu za čišćenje. Nakon što kupac isproba sat imat će mogućnost kupiti dodatke, uključujući trake, slušalice i punjače. Također će biti prilika za kupnju dvogodišnjeg AppleCare+ plana za sportske modele i modele od nehrđajućeg čelika. Edition modeli već dolaze s dvogodišnjim, ali možete kupiti i treću godinu s AppleCare+.

Ako ne želite prolaziti kroz cijeli proces isprobavanja i kupovanja, nove demo jedinice bit će spojene na iPad mini. Ove demo jedinice bit će mobilne te će se moći koristiti bilo gdje u trgovini. Također, ako već znate koji model sata želite, postojati će stanica za kupnju nazvana Landing Zone. Nakon kupnje uređaja, kupci mogu pristupiti stanici za osobne postavke kako bi postavili svoj sat, sinkronizirali ga sa svojim iPhone uređajem, podesili narukvice i instalirali aplikacije.

Izvor: iclarified.com