galaxy-s6-galaxy-s6-edge-leak-cnet

Gornja slika pokazuje mogući izgled Samsung Galaxy S6 uređaja. Na toj slici, uređaj krajnje lijevo je navodni design toga uređaja koji je danas leakan na CNET Korea te predstavlja još jednu od mnogih priča koje su se pojavile o tom uređaju u zadnje vrijeme. Odmah lijevo pokraj Samasung Galaxy S6 uređaja, trebao bi se nalaziti neki od novih Edge modela. Na istome je važno primjetiti da se zakrivljeni rub na tom uređaja nalazi sa obe strane uređaja, ako su ove slike vjerne realnom stanju. Moramo napomenuti da su ovo neprovjerene informacije!

Samsung Galaxy S6 na gornjem prikazu izgleda odlično u svakom pogledu! Mnogi su željeli dizajn sa puno manje sitnih ostvarenja, a sa ovime bi takav uređaj trebali dobiti. Jedina stvar koja nam se trenutno na ovom renderingu ne sviđa je stil kamere. Primjetiti će te da ista izlazi dosta van samih granica uređaja i time je najvjerojatnije podložna ogrebotinama samog senzora, ali u tom slučaju ista bi trebala omogućiti kvalitetnije slike – nešto slično kao što imamo na Apple iPhone 6 uređajima.

Dodatno će te primjetiti novi i prelijepi metalni okvir oba uređaja. Definitivno jedan od dizajnerskih naglasaka koji je potreban za najskuplji Samsung model, a pogotovo se ovo odnosi na nedostatak metala u izradi vanjskih dijelova. Mnogi će pozdraviti ovakav razvoj događaja. Nadamo se da Samsung planira ukomponirati ovakve dodatke za finalnu verziju samog uređaja, pogotovo jer ovakav, iako možda netočan prikaz, ipak izgleda jako dobro u svakom pogledu.