apple-watch-6_1

Prema francuskom siteu posvećenom Apple temama iGen, postoji mogućnost da bi Apple mogao održati media event krajem ovog mjeseca. Govori se o potencijalnom predstavljanju Apple Watch i Apple Macbook Air na tom eventu, sukladno najavama koje smo dobili tokom prošlih mjeseci o oba uređaja. Ova bi vijest mogla (ako se pokaže istinitom naravno) razveseliti mnoge fanove jer oba uređaja privlače poveći broj mogućih korisnika.

Zasada se govori da bi oba uređaja mogla biti dostupna tokom Ožujka na nekim tržištima. Za one koji neznaju, Apple Watch je wearable gadget kojeg je Apple nedavno predstavio široj javnosti. Uređaj nam donosi određene funkcije koje imamo na mobilnim telefonima, a sve to u određenom dizajnerski lijepo posloženom pakiranju. Mnogi su se zainteresirali za Apple Watch odmah nakon predstavljanja prije par mjeseci, a poglavito jer isti donosi nešto novo i poprilično intrigantno – nešto što do sada nismo u tom obliku imali, jer sve što se do sada pojavilo na tržištu nije bilo toliko dobro posloženo. Apple je dosada bio poprilično suzdržan što se tiče informacijama o tom uređaju, ali trenutno znamo da će dolaziti u tri verzije od kojih će osnovna koštati $349 kada bude dostupna na tržišu.

Sa druge strane, Apple Macbook Air sa 12″ Retina ekranom je jedan poprilično zanimljiv prijenosnik. Također, mnogi korisnici su do sada izrazili želju za posjedovanjem nečega takvoga. Donosi nam određene novitete, bolja riješenja i napredak u nekoliko područja isto tako. Po glasinama koje su se pojavile, taj uređaj bi trebao biti najtanji Macbook Air do sada! Novi model bi trebao biti kompletno fan free i dolaziti sa potpuno redizajniranim trackpadom. Dodatno bi tu trebale biti dostupne neke dodatne solucije u novom modelu, a sve u svrhu poboljšanja izgleda, prenosivosti i trajanja baterije samog uređaja. Po mnogima Macbook Air savršeno odrađuje određene poslove koje mnogi korisnici moraju napraviti u ovom digitalnom svijetu. Samim time, interesantno je vidjeti koliko Apple pažnje pridodaje određenim aspektima ovog uređaja, a sve u svrhu poboljšanja nečega što mnogi smatraju dosta dobrim već i u ovom obliku.