applewatchpink

Govoreći na nedavnoj konferenciji, Tim Cook je poručio da Apple ima cilj koji se podosta razlikuje od samih prihoda, vrijednosti tvrtke i prodajnih rezultata. Njihov cilj je potpuno promijeniti naše živote! Uz hvalevrijedno promicanje ekologije kroz različite nove pothvate tvrtke, Apple želi direktno promijeniti i unaprijediti živote svojih korisnika. Cijela priča se poglavito odnosi na Apple Watch uz koji bi trebali dobiti potpuno novi izgled određenih aplikacija koje bi nam trebale olakšati određene dnevne radnje.

Apple želi pojednostaviti, unaprijediti i olakšati zadatke koje većina korisnika svakodnevno obavlja. Kao što su to napravili sa MP3 playerom, tako žele i sa drugim multimedijalnim, poslovnim i životnim stvarima. Inovativni načini komunikacije i korištenja, to je glavna prednost Apple Watcha. Primjerice, jedna od sposobnosti Apple Watcha bit će i upozorenje kada sjedite predugo. Ovo proizlazi iz iskustva koje Apple zaposlenici imaju na sastancima u svojoj tvrtci, a samim time žele spriječiti određene probleme koje bi osobe mogle imati zbog nedostatka kretanja i prekomjernog sjedenja.

Koliko je Tim Cook u pravu, to ćemo vidjeti kada Apple Watch bude dostupan na tržištu. No, ako je dosadašnje korištenje Apple proizvoda relevantno, onda možemo očekivati potpunu promjenu u načinu na koji obavljavmo neke radnje tokom dana i koje bi nam trebale olakšati i poboljšati iskustvo korištenja. Od zdravlja, aktivnosti do poslovnih aspekata, planiranja i komunikacije, sve uz određenu dozu zabave, Apple Watch bi trebao dodatno poboljšati naše živote u svakom pogledu.