Glam_Galaxy S5_White_02

Polako se približavamo datumu kada će biti predstavljen Samsung Galaxy S6, a samim time pronalazimo dodatne glasine oko tog uređaja. Trenutno se barata mnogim pretpostavakama, a jednostavno kao i uvijek, većinu ipak treba uzeti sa zrnom soli jer se poneke čine potpuno napuhanima. Sa druge strane, postoji nekoliko izvora iz kojih se mogu dobiti kvalitetne informacije i takvi su po mnogočemu poprilično respektabilni. No, kao i uvijek, uzmite sve ovo sa dozom soli i sami logički dođite do nekakvog logičkog shvaćanja stvari.

Zasada postoje informacije da bi Samsung Galaxy S6 trebao doći sa 64-bit eight-core 14nm CPU što bi trebalo omogućiti vrhunske performanse. Uređaj bi trebao dolaziti sa 5.1 inča velikim ekranom Quad HD Super AMOLED ekranom sa 577ppi gustoćom ekrana, potpuno perfektnom vidljivosti na dnevnom svijetlu, te sa super dim modom za gledanje u uvjetima slabog osvijetljanje. Ako je gledati samo ovaj aspekt nagađanja i uzeti barem to sa potpuno ozbiljnošću, ovo će biti jedan korak naprijed i doslovno vrhunski prikaz slike u svakom pogledu.

Pojavile su se glasine da bi Samsung Galaxy S6 trebao dolaziti sa baterijom koja omogućava 4h rada sa 10 minutnim punjenjem, a koje bi definitivno mnogim poslovnim korisnicima i onima koji koriste uređaj za zabavu, donijelo mnogo lakše korištenje van ureda/kuce/stana recimo. Po nekim najavama, trebao bi dolaziti i sa wireless charging mogućnostima, još jednim dodatnim segmentom u kojem se izgleda kreće cijela mobilna industrija ako gledamo najnovije najave. Sve ovo bi trebalo rezultirali sa jednom vrhunskim uređajem, a poprilično bi to popravilo situaciju koju Samsung trenutno ima na tržištu mobilnih uređaja.