samsung_galaxy_s5_ifixit_hr_5

Ako vas zanimaju vijesti o Samsung mobilnim uređajima, onda je SamMobile pravo mjesto za vas! Nedavno se na tom internet portalu posvećenom navedenoj korporaciji koja i dalje drži prvo mjesto na tržištu mobilnih uređaja pojavilo nekoliko glasina o mogućnostima novog Samsung Galaxy S6 koji tek trebamo vidjeti predstavljenog široj javnosti. Ovaj put donosimo njihovo predviđanje temeljeno na određenim informacijama koje su dobili, a koje se tiču senzora otiska prsta na novom uređaju.

Ne želimo iznositi previše informacija, ali po glasinama koje smo pronašli i koje su dostupne zasada, trebali bi vidjeti određene novosti u pogledu. Kao što znate, Samsung S5 ima senzor otiska prsta (koji radi jako dobro), no kojeg koristite sa swipe odozgo prema dolje. Sama radnja je poprilično nezgrapna i ponekad je nemoguće otključati mobilni telefon. Ovo se pogotovo odnosi na korisnike koji bi željeli isto napraviti korištenjem samo jedne ruke.

Sa druge strane, Apple iPhone ima Touch ID senzor. Isti omogućava da samo taknete tipku za otključavanje, otključate telefon i to je sve! Bez potrebe za swipe ili nekim drugim pokretima. Ovo bi mnogim korisnicima olakšalo korištenje. Naravno, ovo bi bila jako pozitivna stvar za sve korisnike! Nadamo se da će Samsung uskoro objaviti dodatne informacije o Galaxy S6 kao i za navedenu opciju isto tako.