Nakon dosta nagađanja, Samsung je napokon predstavio dugoočekivani Samsung Galaxy A7 sa podosta novotarija! Novi mobitel dolazi sa dual 1.8GHz i 1.3GHz quad-core procesorima (ili 1.5GHz te 1.0GHz za dual-SIM verzije) uz 64-bit Qualcomm Snapdragon chip. Samsung Galaxy A7 odmah dolazi sa Android KitKat sustavom te 5.5 inčnim ekranom. Službene informacije su da ima 16GB prostora za pohranu podataka te 2GB RAM a uz to nam A7 dolazi sa 2,600mAh baterijom u samom uređaju. No ono što je interesantno je način na koji je sami uređaj izrađen, a koji definitivno donosi mnoge novosti za Samsung korisnike koji su naviknuti na plastiku i stvari poput wannabe kože.

bxsuz2z2tbnlahx1qsea

Samsung Galaxy A7, uz sve tehničke prednosti donosi tanki, metalni i nadasve jako interesantno odrađen design samog uređaja. Nakon hrpe mobitela od strane tog prouzvođača koji su donosili plastiku kao glavni materijal od kojeg je uređaj izrađen, ova promjena donosi dobre vijesti za sve korisnike koji žele vidjeti nešto bolje materijale upotrijebljene za izradu uređaja koje toliko cijene. Nakon što je Samsung predstavio Samsung Galaxy S5 tokom prošle godine, novi A7 donosi možemo to tako reći određeni pregled i pogled u budućnost te pravac kojim će se tvrtka kretati.

Zasada nemamo informacije o pojedinim cijenama na našem tržištu, ali vjerujemo da bi trebao držati nekih 3500-4000kn za sami uređaj, van pretplate. Nadamo se da ovo znači da će Samsung u budućnosti koristiti neke bolje materijale i za svoje flagship uređaje kao što su Samsung Galaxy uređaji kojima definitivno treba određena doza boljih, oku i prstima ugodnijih materijala, a sve kako bi dobili taj premium dojam koji bismo željeli od uređaja te cijene naravno!

samsung-galaxy-a7-price

2421_01