Ponovno su se pojavile neke glasine da bi uskoro mogli vidjeti Apple MacBook Air sa 12″ Retina displayom. Dugo najavljivani prijenosnik mogao bi uzdrmati tržište ultra-lakih prenosivih računala koji donose visoku rezoluciju, vrhunsku kvalitetu prikaza na ekranu i SSD tehnologiju diskova, te samim time, i visoku brzinu rada na tim uređajima. Moramo napomenuti da je ova veličina ekrana dovoljna za većinu dnevnih zadataka i donosi veliku prenosivost, male dimenzije i vrhunskog suputnika, partnera za rad i jako kvalitetan poslovni alat isto tako.

Po mnogima je MacBook Air savršeni prijenosni uređaj za veliku većinu korisnika, a male dimenzije i velika snaga mu donose prednost nad konkurencijom. Trebali bi dobiti dodatne informacije o samom uređaju u idućih nekoliko dana, a samim time ćemo i prenijeti sve vijesti i glasine o tome. Govori se da bi Apple MacBook Air sa 12″ Retina displayom trebao biti prezentiran široj javnosti u ožujku ove godine. Onda bi trebali dobiti sve specifikacije samog ekrana, kao i hardwareske i softwareske mogućnosti samog računala također.

MacBook Air 12

Nakon dosta govorkanja oko same priče vezane za Retina displayeve ugrađene u nove Apple uređaje, napokon izgleda da se ta tehnologija polako priprema za ulazak u veliku većinu modela koje Apple ima u ponudi. Još preostaje da vidimo konkretne specifikacije ekrana za novi MacBook Air te ćemo onda moći dati konačno mišljenje o samom uređaju kojeg tvrtka tek treba predstaviti javnosti.