Nakon doslovno hrpetine glasina oko točnog datuma izlaska Apple Watch-a, dolazi nam još jedna “pouzdana” informacija o konkretnom vremenu izlaska ovog jako iščekivanog uređaja na tržište. Prema informacijama kojima raspolaže internet site posvećen Apple uređajima Apple Insider, konkretan izlazak i puštanje u prodaju trebao bi se dogoditi krajem ožujka – jednostavno dajući nam još više razloga za dodatno iščekivanje ovog iznimno interesantnog gadgeta.

Iako se konkretan datum nezna, termin krajem ožujka čini se dosta izgledan zbog više razloga; prvenstveno ovdje govorimo o tome da će Apple zaposlenici proći tečaj tokom večjače u kojem će biti naučeni o raznim opcijama, pogodnostima i informacijama vezanim za ovaj uređaj.

apple-watch-6_1

Apple Watch, kao što znamo, dolazi u tri različite verzije: sports (entry level), steel (mid level) i gold (high level). Za prvi je spomenuta cijena od $350 najavljena i podosta privlačna za sve fanove proizvoda iz Cuppertina. Za drugi su sada objavljene informacije o $500 za steel Apple Watch i ta nam cijena nekako izgleda poprilično realno za taj model. Za high level sa druge strane, imamo nekoliko oprečnih mišljenja.

Mnogi Apple Watch smatraju modnim dodatkom i cijena će sigurno biti posložena sukladno tehničkim specifikacijama i tome. Priče o velikim cijenama možda i drže vodu, ali ako pogledamo što Apple Watch donosi, nekako su realnije pretpostavke od oko $1,500-2000 za najskuplju i najbolju inačicu istoga. Moramo također uzeti u obzir da najviši model, a kako god to mi željeli okrenuti da nije naglasak na tome, ipak dolazi sa dijelovima napravljenim od zlata i samim time cijena će biti mrvicu veća! Sva tri bi trebala imati slične ili iste mogućnosti, ali vanjski dizajn je ono što će sports, steel i gold verzije činiti različitima.

Apple Watch i Apple iPhone 6

Koje konkretno cijene, opcije i ostale specifikacije uređaja možemo očekivati tek treba saznati! Ukratko, informacije o kraju pžujka možemo uzeti kao podosta relevantne, iako iste treba naravno sagledati kroz perspektivu glasina i slaganja informacija iz pojedinih leakanih činjenica tokom zadnjih par mjeseci.

Apple iWatch Closeup