apple-watch-6_1

Po novim glasinama izgleda da bi Apple Watch trebao imati odlično trajanje baterije. Naravno, cijela priča je sukladna tome što se govorilo od predstavljanja ovog uređaja. Radi se o tome da bi Apple Watch trebao biti napunjen svaki dan. Nekima se ovo neće svidjeti. Ali nekako realno, nitko nije ni razmišljao u smjeru da će imati trajanje baterije uz korištenje od nekoliko dana Od početka godine, govori se da bi baterija trebala trajati oko 2.5 do 4 sata uz aktivno korištenje, te bi trebali ostvariti nekih 19 sati kombiniranog korištenja u aktivnom i pasivnom načinu rada.

Ovo znači da bi Apple Watch kada postane dostupan na tržištu, trebao izdržati nekakav prosječni dan sukladno načinu korištenja većine korisnika. Ovo podrazumjeva pregledavanje vriemena nekoliko puta tokom sata, praćenje statusa vašeh iPhonea (nove poruke, novi mailovi i novi pozivi primjerice), te ostale opcije koje će na uređaju biti dostupne.

Nitko od osoba koje su upoznate sa ovim gadgetom ni nije očekivao više od toga, jer ipak je  u tako male dimenzije poprilično škakljivo posložiti sve komponente, od kojih bi baterija trebala biti veći dio, a sve da uređaj ipak nebude pretežak za nošenje kod mnogih korisnika. Ovaj uređaj je dugo iščekivan od strane puno Apple ljubitelja, a sam Apple Watch je definitivno jedan od popularnijih gadgeta koji će uskoro doći na tržište i veselimo se njegovom recenziranju.