Apple Watch

Po najnovijim informacijama koje smo dobili, Apple je poslao zahtjev developerima da pripreme Watch aplikacije za sredinu veljače, nekako potiho najavljujući skorašnji izlazak toga uređaja na tržište. Naravno, ovdje se najvjerojatnije radi o Facebooku, Twitteru, Google Plus i ostalim većim tvrtkama čiji developeri trebaju pripremiti aplikacije za navedeni gadget. Koliko je ovo važna vijest dovoljno govori činjenica da se već neko vrijeme govori o izlasku Watch-a u ožujku ili travnju, a ovime bi takav razvoj događaja dobio još više potvrde.

Značajno je da je Apple zatražio od jednog velikog Apple Pay subjekta da napravi Apple Watch aplikaciju sa WatchKit supportom do tog vremenskog roka. Zasada nemamo dodatnih informacija koje su točno developere kontaktirali. Apple Watch je najavljen negdje u tom vremenskom razdoblju i nakon ovakvih informacija možemo očekivati skorašnji izlazak tog uređaja na tržište.

Apple Watch bi trebao imati početnu cijenu sa $349 za entry level uređaj. Ostale cijene za mid level i high end uređaje još nemamo nikakve konkretne informacije, dok bi njih trebali definitivno imati sve podatke par tjedana prije puštanja u prodaju.