Apple iWatch Closeup

Kao jedan od najiščekivanijih proizvoda koji nam dolazi iz Applea, sve informacije o Apple Watch ovih dana imaju naglasak na važnosti samih informacija koje nam pristižu. Danas smo dobili još nekoliko dodatnih ideja oko pojedinačne cijene Apple Watch uređaja kada izađu na tržište. Po pisanju nekoliko internet stranica koji se bave tematikom Apple uređaja govori se o tri raspona cijena. Prvi, kao već najavljeni entry level Apple Watch od samog Applea će koštati $350 kada izađe na tržište. No, tu priča oko informacija nekako staje za sve ostale uređaje. Za ostale skuplje Apple Watch modele nismo imali nekih naznaka o cijenama koje bi se temeljile na određenim relevantnijim izvorima.

Apple Watch, kao što znamo, dolazi u tri različite verzije: sports (entry level), steel (mid level) i gold (high level). Za prvi je spomenuta cijena od $350 najavljena i podosta privlačna za sve fanove proizvoda iz Cuppertina. Za drugi su sada objavljene informacije o $500 za steel Apple Watch i ta nam cijena nekako izgleda poprilično realno za taj model. Za high level sa druge strane, imamo nekoliko oprečnih mišljenja.

Apple Watch Show Faces

Mnogi Apple Watch smatraju modnim dodatkom i cijena će sigurno biti posložena sukladno tehničkim specifikacijama i tome. Priče o velikim cijenama možda i drže vodu, ali ako pogledamo što Apple Watch donosi, nekako su realnije pretpostavke od oko $1,500-2000 za najskuplju i najbolju inačicu istoga. Moramo također uzeti u obzir da najviši model, a kako god to mi željeli okrenuti da nije naglasak na tome, ipak dolazi sa dijelovima napravljenim od zlata i samim time cijena će biti mrvicu veća! Sva tri bi trebala imati slične ili iste mogućnosti, ali vanjski dizajn je ono što će sports, steel i gold verzije činiti različitima.

Apple Watch i Apple iPhone 6

Apple zasigurno ne stavlja sav naglasak na dizajn. Iako važan dio, same mogućnosti Apple Watcha su ono što će sigurno donijeti pregršt kupaca tvrtki iz Cuppertina uskoro! Apple Watch izlazi negdje sredinom prvog dijela iduće godine i mnogi govore o datumu izlaska kao danima prije Valentinova, što je i potvršeno (u neku ruku) izvještajem iz Applea koji je nedavno procurio. Otvaranje vrata hotelske sobe, bezkontantno plaćanje, pregled poruka, poziva i zadataka, rad sa određenim Apple uređajima i slične opcije su ono zbog čega željno iščekujemo Apple Watch. Nadamo se da će nam ispuniti očekivanja kada ga prvi put budemo mogli koristiti.

Apple Watch 1

Apple Watch 5

Apple Watch 4

Apple Watch 7