Apple Macbook

Po glasinama koje smo zasada čuli, Apple je dao u u proizvodnju Macbook Air 12″ model sada. Ovo je jedan od onih uređaja koje primjerice autor ovog članka željno iščekuje. Model koji je dovoljno mali i dovoljno velik, lagan i jednostavan za korištenje i prenošenje, a dolazi u kvalitetnom i dizajnerski jako lijepo oblikovanom pakiranju. Iako bi svi očekivali da Apple pusti u prodaju ovaj laptop tokom blagdanske sezone, nekako nam početak proizvodnje ovako kasno ne ulijeva povjerenje da će se to moći u potpunosti ispuniti.

Novi Apple Macbook Air dolazi u tanjem pakiranju. Najvjerojatnije neće imati ventilator, a što će mnogima omogućiti ugodnije korištenje i rad tokom noćnih sati bez zamaranja sa dodatnim zvukovima kod rada primjerice. Ovo znači da najvjerojatnije nećemo vidjeti hrpu priključaka na samom laptopu. Da li je ovo pametan potez, prosudit će te sami, makar jednostavno ni ne vidimo potrebu za hrpom priključaka jer Apple jako pozorno radi na svim mogućim smanjivanjima količine istih. Govori se i o touchpadu koji više neće biti klikabilan, što opet ide u prilog tezi da Apple radi na smanjivanju svih mogućih načina unosa podataka.

Još nešto što će zasigurno razveseliti mnoge naše fanove! Apple bi mogao Macbook Air Retina isporučiti u sličnim kombinacijama boja kao novi Apple iPhone 6 i iPhone 6 Plus: zlatna, siva i goli aluminij. Koji bi vi odabrali? Napišite nam vaš odgovor u komentarima, želimo i vaše mišljenje čuti i vidjeti oko ovoga.