wwdc14_home_branding

Tradicionalna Appleova konferencija za developere, skraćeno nazvana WWDC, održat će se ove godine od 2. do 6. lipnja u San Franciscu. Kao i do sada, na WWDC 2014 Apple će se fokusirati na pitanja vezana za budućnost iOS i OS X platformi, bit će održano više radionica, a više od 1000 Appleovih inženjera će biti dostupno programerima za razgovore i upoznavanje s novim alatima. Sve bi trebalo rezultirati još boljim aplikacijama nove generacije za te operativne sustave.

Iz ove se najave može naslutiti da bi početkom lipnja Apple trebao predstaviti novu verziju iOS-a, osmu po redu, u kojoj bi se trebali fokusirati na zdravlje i novu Healthbook aplikaciju za praćenje vašeg zdravlja, kondicije i slično. Osim toga, očekuje se predstavljanje OS X-a 10.10 (ili možda 11), koji bi na Mac računala trebao donijeti dizajn s iOS-a 7.

Screen Shot 2014-04-09 at 20.15.41

U kratkom priopćenju na web stranici konferencije Apple ne navodi apsolutno ništa o proizvodima koji će imati premijeru na ovom događanju, no dakako svi očekuju novi iPhone 6, iPad, Macbook ili iWatch pametni sat koji se već dugo nalazi na popisu želja korisnika.

Šta vi očekujete od Applea na ovoj konferenciji?