Nakon dobrog odaziva na prošli članak o konceptima iPhonea 6 i dosta komentara u našim Facebook porukama, gdje smo u video renderinzima prikazivali kako to vide dizajneri i IT obožavatelji iz Apple svijeta, donosimo Vam par najljepših i po nama najrealističnijih prikaza smjera u kojem Apple treba ići kad je u pitanju nova inačica najprodavanijeg smartphonea na svijetu. Uživajte!

Prva galerija koju prenosimo je ona poznatog blogera Sonnya Dicksona koji je prvi predvidio da će Apple iizbaciti iPhone 5C, te obični 5 povući sa tržišta. Sukladno komentarima na zadnjoj slici, vidjet ćete da su renderinzi fake i da se radi samo o imaginaciji, a ne o insiderskim slikama iz neke tvornice komponenti. U svakom slučaju dobar pokušaj Sonny 😉

 

Druga galerija koju donosimo je ona od Android JS bloga. Ne preferiramo kvadratni oblik i imamo dojam da se radi o spljoštenom Samsungu Galaxy S4 na koji je “nakeljena” jabuka.

 

Treća galerija koju donosimo je prenesena sa bloga talijanskih dizajnera Ciccarese. Daju mogućnost razvoja dizajna u tri smjera (vidljivo na prvoj slici). 

 

Četvrta galerija je prenesena sa bloga proizvođača dodatne opreme FUSE CHICKEN. Osim već viđenog predviđanja da će se maknuti home tipka, dizajn nam više djeluje kao evolucija postojećeg 5S-a, ukratko već viđeno.

 

Peta galerija je posvećena najsadržajnijem konceptu koji pored fantastičnog dizajna, pozornost pridaje i objašnjenju tehničkih noviteta. Fascinantno i vrijedno proučavanja. 

 

Zadnja, ali ne i najmanje vrijedna je galerija u kojoj su preneseni radovi studia ADR, lijepo, jednostavno, ali već viđeno.